Nem minden focistának van bőr pénztárcája, de Károly kapott egyet szülinapjára

Amerikai foci? Régebben ki nem állhattam! Egészen addig, amíg meg nem ismertem Károlyt. Károly ugyanis amerikai focizik, egy külföldi csapatban játszik. Önmagában a sportemberek sem szimpatikusak számomra, így bár fenntartásaim voltak, Károly leküzdötte őket. Már első találkozásunkkor kijelentette, hogy meg fog hódítani, én akkor kinevettem, de most be kell látnom, hogy igaza volt. Mit tehetnék most már ezellen. Károly a szenvtelensége ellenére igazán jó szívű és kedves ember. És hűséges, ami meglepő a focisáknál! Azt mondta, hogy bár sok barátnője volt, és sosem tartott egyik kapcsolata sem tovább fél évnél, ő mégsem volt soha sem hűtlen, mindig őszínte volt, és megmondta, hogy ha szakítani akar. Tetszett az őszíntesége, és bár arra gondoltam, hogy ez sem fog pár hónapnál tovább tartani, belementem. És lám, már együtt vagyunk több, mint egy éve. Teljes harmóniában.

A szülinapi ajándékán gondolkodtam legutóbb, ugyanis neki aztán mindene megvan, és biztos, hogy nehéz feladat lesz megfelelő ajándékot találni. Sokszor megyünk együtt vásárolni és mindig igyekszem csekkolni, hogy miket nézeget, mit szeretne venni. Egyszer aztán a nagybevásárlás után elővette a szakadt, nikes pénztárcáját, és akkor tarkón csapott a felismerés: pénztárcát kell vennem neki. Nem is értem, hogy ezt eddig hogy nem vettem észre! Már mióta összejöttünk azt a szakadt pénztárcáját hordja! El se fér benne semmi, pedig nem tart sok pénzt magánál. Na rendben, de honnan vegyek? Egy focistának mégsem lehet akármilyen pénztárcája!

bőr pénztárca

Megfigyeltem, hogy Károly nagyon szereti az elegáns dolgokat. Addig keresgéltem az interneten, míg végül ráakadtam egy rendelős oldalra, ahol nagyon stílusos bőr pénztárcákat árultak. Rengeteg variáció, minta és szín volt megtalálható, és bizony elég sokáig hezitáltam, hogy melyiket is válasszam. Az ár mindegyiknél körülbelül ugyanannyi volt, elég olcsó, így ez nem könnyítette meg a döntésem. Mindig is tudtam, hogy a jó minőségű olasz bőr maradandó értéket képvisel. Azonban a szűrők segítettek, mivel lehetett szűrni ár, méret és anyag szerint is. A képeken jól kivehető volt a pénztárca külseje, milyensége, így végül rá is találtam a legjobbra: a GreenDeed férfi pénztárcára. Ez egy újdonság volt, ugyanis felettébb biztonságos, hiszen a speciális RFID blokkoló fóliával bélelt belső segítségével a paypass és chip kártyák adatait és egyenlegét nem lehet lelopni. Ez nagyon fontos! Pull-up marhabőrből készült, és kicsi, mégis praktikus, sok minden elfér benne, hiszen van neki egy patentos aprópénztartó zsebe, egy külön kártyatartó része, hálós, fényképes igazolványt tartó rekesz és két, béléssel elválasztott bankjegytartó rekesz.

Szerintem ennyi minden elég is lesz neki. Viszont a rendelés végleges leadása előtt kicsit szorongtam. Mi lesz, ha nem fog neki tetszeni? Ekkor láttam meg azt a fült, hogy “csomagcsere program”. Eszerint, hogyha nem tetszik a termék, akkor 30 napon belül vissza lehet küldeni, és egy másik terméket lehet választani. Ha az új termék többe kerül, még elutalhatod a plusz összeget, ha kevesebbe, visszakapod a különbözetet. Azt hiszem, hogy ez nagyon korrekt megoldás, és így sokkal nyugodtabb szívvel merem megrendelni, mert ha mégse tetszene neki, akkor kicserélheti.

Egy szó, mint száz, megrendeltem. A futár nagyon hamar kihozta, a pénztárca pedig még szebb is volt, mint a képeken. Látszott a varráson, hogy jó minőségű, így reménykedtem, hogy a mindig kritikus Károlyomnak nem lesz kifogása ellene.

Károly születésnapjára mindenki eljött, így még sokkal jobban rettegtem, mert a barátai közül nem ismertem még mindenkit, és tudtam, hogy erről az első ajándékról fognak megítélni.

Mikor Károly kibontotta, láttam, hogy őszintén meglepődött:

  • Ezt te vetted kicsim? – kérdezte.
  • Nem tetszik? – óvatoskodtam.
  • De nagyon tetszik! Nem kellett volna, biztos drága volt…
  • Nem volt nagyon drága! És szívesen vettem! Láttam, hogy, amit használsz, az már el van szakadva!
  • Hogy te milyen figyelmes vagy! Nagyon vagány! Köszönöm szépen! – örült, és egy puszit nyomott a kobakomra.

A haverok is mosolyogtak és elismerően bólogattak. Azt hiszem, elég jól sikerült ez a szülinap és örök emlék marad számomra. Jó volt látni, hogy Károly egy ilyen kis apróságnak mennyire tud örülni, és hogy eltaláltam a stílusát, így végül nem kellett igénybe venni a csomagcsere programot. Biztos, hogy fogok még rendelni arról a webshopról, hiszen nagyon vagány cuccok vannak ott nőknek is!