Az amerikai futball és a Samsung Galaxy Edge kijelző, nem a legjobb barátok, de van megoldás!

Sokat gondolkoztam, hogy vajon mit is kéne sportolnom a munka mellett. Egy jó ideje sajnos nem sikerült részesíteni saját magamat a megfelelő sportolási mennyiségben és kezdek elpuhulni úgy, érzem. Nem arról van szó, hogy most heti 5 alkalommal akarnék én bármit is csinálni, de egy kis testmozgás, testedzés, erőnlét és állóképesség fejlesztés soha sem árt. Úgy döntöttem, hogy írok egy listát azon sportokról, amelyeket lehet hobbi szinten űzni és kicsit több, vagy változatosabb, mint a futás. úszás, vagy biciklizés. A listám végül leszűkült két dologra az egyik a falmászás, a másik az amerikai futball volt. Viszont itt jött az a rész, hogy szeretek csapatban sportolni, az irodában amúgy is jobbára magában ül az ember, néha beszélget a kollegákkal, de egy dolgos nap után jó esik csapatban sportolni. Találtam is egy csapatot, akik amatőrök, kedvtelésből csinálnák és tagokat toboroznak. Gondoltam, hogy próba cseresznye megpróbálkozom. Szerencsére az edzésen van felszerelés biztosítva, így nem kell azonnal költségekbe vernem magam és vennem cuccokat ahhoz, hogy egyáltalán el tudjam kezdeni az edzés. Úgy két-három hónap után már túl voltam azon, hogy minden nap fáj valamim és rettentően ki vagyok fáradva, elkezdtem rendesen élvezni az edzéseket és a játékot. A csapattársaimmal is már igen jó viszonyban voltam, és ami azt illeti, egészen jól ment.

samsung galaxy edge kijelző javítás árA csapat negyedéves évfordulóján fogadtunk egy vendég amatőr csapatot és játszottunk velük egy barátságos edző mérkőzést. Ez nagyon jó sikerült, és megnyertük. Nagy elégedettséggel vonultunk be az ölözőbe. Ahol én balga, rögtön nyúltam a telefonom után, hogy máris megírhassam a barátaimnak a nagy hírt. Majd miután megtettem, a telefont letettem az öltöző padjára. Ide később megszokásból csak úgy ledobtam a sisakomat is. De elfelejtettem, hogy ott a telefonom, a vadonatúj Samsung galaxy edge-m, amire technikailag rádobtam a cuccom. Gondolhatjátok, hogy mennyire dühös lettem, mégpedig azért, mert szerencsésen betörtem a telefonom kijelzőjét. Annyira, hogy javításra szorult. Ezért rögtön elkezdtem érdeklődni a csapattársaimtól, hogy egészen véletlenül nincsenek-e tisztában a Samsung galaxy edge kijelző javítás árakkal. Mire az egyik csapattársam mondtam, hogy e-mailben már át is dobott egy oldalt, ahol a legjobb áron javítják a Samsung kijelzőket. Otthon rá is kerestem és tájékozódtam róla, hogy ez mivel jár, hogy be kell vinnem a boltba, ott megjavítják, stb. Ezeket mind meg is tettem, mert nagyon nagy szükségem volt a telefonomra, nem csak a hétköznapi élet szintjén, hanem a munkámhoz is rengeteg dologban kellett. De szerencsére egészen hamar elkészültek és nagyon szépen megjavították a kijelzőmet.

És innentől kezdve jobban figyeltem, mint bármikor, hogy csak akkor veszem elő a telefonomat, hogy ha már mindent elpakoltam a táskámba és a szekrénybe. Nem akarom kísérteni a sorsot. Inkább biztosra megyek, hisz ki tudja, legközelebb meg ráülök, vagy bármi és megtörténi ugyan ez az eset.
A futballt persze azóta is folytatom, és egyre jobbak vagyunk benne. Az amatőr megyei bajnokságban a 4. helyen állunk és még a legfontosabb meccsek hátra vannak. Egy szóval, nagyon jól választottam mind a sport, mind a kijelző javítás helyé illetően. Igazán elégedett vagyok mind a kettővel. És nem mellesleg még a munkám is jól megy.