Amerikai futball edzés, ahol az apukák gyerekülésről is beszélhetnek

Úgy döntöttünk néhány haverommal, hogy létrehozunk egy sport klubbot. Főleg amerikai focira akarjuk kihegyezni, mert úgy véljük nincs nagyobb stressz levezetés, mint amikor egymásnak esünk és minden erőnkkel próbáljuk a másikat legyűrni. Nem kell nagy sportra gondolni, inkább egy kis közösségre, akik kimennek a hozzájuk, legközelebbi parkba és ott egy kijelölt területen játszanak. A rajongók a már vagy még nem gyerekes barátnők, feleségek. Többen abban a korban vagyunk, hogy a legfőbb beszédtémánk a gyerekkel, gyerekekkel való teendők. A múlt alkalommal például az autó felszerelés volt a téma.

Sokan szereltetnek mindenféle gyerekzárat pluszba autójukba, ha nem rendelkezne alapvetően olyannal. Emlékszem Balázs barátom, majdnem vissza vitte 1 hetes vadonatúj járgányát, mert azt hitte nem nyílik az ajtaja, pedig csak a gyerekzáras volt… A legfőbb elengedhetetlen kellék az nem más, mint az autós gyerekülés. Ezek nem csak kiváló védelmet nyújtanak a kicsiknek, de magas komfortérzetükkel megnyugtatják a gyereket, hogy az ne bontsa a rendet utazás közben.

Természetesen mind ez akkor igaz, ha jó minőségű!

Egyik barátom a babaverdára esküszik, ahol számos kiváló dolgot lehet vásárolni babákhoz, kisgyermekekhez. Készített is egy névjegykártya szerűséget, és ha fel jön ez a téma a játékok után, akkor egyből adja is oda a kis kártyáját, amin csak ennyi áll: babaverda.hu/autosgyerekules. Egyszer én is megnéztem az oldalt, bár még kedvesemmel nem tervezzük a gyerek vállalást, de jó előre felkészülni ilyen témában mindennel. plusz szeretem az olyan oldalakat, ahol az aloldalak beszélő URL-el vannak ellátva, mert javában megkönnyíti a böngészést! Látványos termékeket találtam az oldalon, de a többiek biztosítottak arról, hogy nem csak designosak, hanem kiváló minőségűek is! Szóval, innen kell majd rendelnem, ha netán szükség lesz ilyesmire, mert ha nem nagyon megsértem a többieket.

Végül is nem zárkózom el a bevált dolgok elől, és én is majd a legjobbat akarom adni gyermekemnek, és tudom, hogy a babaverda.hu-n meg fogom találni!