Lázcsillapítás az amerikai futball játékosok egészségéért

Pár éve vizes fiúként dolgoztam nyáron diákmunkaként egy amerikai futball csapatnál, de itt Magyarországon. Eléggé jóban lettem a játékosokkal és az edzővel is. Volt egy időszak, amikor mindenki kicsit rosszul lett, de rá pár napra, mintha mi se történt volna. Kérdeztem az edzőt, Istvánt, hogy mit csinált a fiúkkal, hisz nem rég még mindenki lázas volt. Azt felelte, hogy a neten rendelt gyorsan lázcsillapítókat a prevenciopatika.hu oldalon keresztül. Mondta, hogy ő mindig onnan rendel, mert mindig minden van raktáron, vannak elég gyakran akciós árak is, és 1-2 nap alatt szállítanak, ráadásul, ha az ember 10 ezer forint felett vásárol a honlapjukon, akkor ingyenes a kiszállítás is.

Ez nekem nagyon jó információ volt, mert anyummal ketten lakunk, ő nyugdíjas és elég sok gyógyszert szoktunk venni, mert sajnos gyakran betegeskedik, de így sokkal könnyebb az egész folyamat, mivel tőlünk nagyon messze van csak gyógyszertár. A lázcsillapítás örök probléma nálunk is, sokszor szökik fel mindkettőnk láza, ilyenkor pedig jó lenne, ha otthon csak levennénk a polcról és pár óra alatt a láznak nyoma se lenne.

Miután elkezdtem nézegetni a Prevencio patika honlapját, láttam, hogy a termékpaletta nagyon széles és szinte minden megtalálható náluk. Nagy figyelmet fordítanak a blogjukra is. Látszik, hogy tényleg foglalkoznak mindenkivel. Azzal is, aki csak nézelődik, mert sok hasznos cikket juttatnak el az emberekhez és a vevőkkel is jól bánnak.

Miután befejeztem a pályafutásomat az amerikai futball csapatnál, kimentem Ausztriába dolgozni. Mindig is nagy álmom volt, hogy kamatoztathassam a német nyelvtudásomat és az is, hogy könnyebben jussak egyről a kettőre. A német nálam nem volt akadály, mert német nemzetiségi általános iskolába jártam, majd ezt követően egy kéttannyelvű középiskolában szintén német tagozaton folytattam a tanulmányaimat. Németországban már dolgoztam még 17 évesen, így nagyon is jól tudtam, hogy Ausztriában mire számíthatok.

Anyum nem igazán ért a számítógéphez, de előtte kapott tőlem egy kis okítást, hogy hogyan tud a prevenciopatika.hu oldalon keresztül gyógyszert rendelni magának. Azt is megmutattam, hogy manapság már szinte bármit el tud intézni a neten, legyen az nagybevásárlás vagy számlabefizetés. Ausztriába én szobafiúnak mentem ki 1 évre. Az volt ezzel a célom, hogy megkönnyítsem otthon a sorunkat és anyumnak is könnyebb legyen, mert elég kevéske a nyugdíja, de ez nem is meglepő itt nálunk. Csoda, hogy egyáltalán van nyugdíja neki. Az osztrák munkám előtt én is berendeltem gyógyszereket egy nagyobb összegért, mert mégis csak 1 évre mentem ki. Lázcsillapítót, vitaminokat, gyulladáscsökkentőt, mindent, amire csak szükségem lehetett az ausztriai munkavállalásom során. és jól is tettem, mert volt egy hét, amikor annyira ledöntött a láz a lábamról, hogy be kellett vennem pár lázcsillapítót, mivel nem tudtam már mit kezdeni magammal.

A kinti pénzemből, amit félreraktam, felújíttattam anyum lakását. Ki lett cserélve gyakorlatilag teljesen a fürdőszoba, a konyha és új ágyat is kapott, valamint mindenhol ki lett festve, és mindent úgy, ahogyan ő akarta. Nagyon boldoggá tettem ezzel és azóta is sokszor csak mászkál a lakásban és gyönyörködik, mert sose tudott miattam annyit félretenni, hisz egyedül nevelt és így nem volt egyszerű dolga neki. De még így is ő a legjobb számomra, mert valahogy mindig elő tudta teremteni a sok osztálykirándulásra a pénzeket, amik nagyon nem voltak ám olcsó utak. Turizmust tanultam a középiskolában, és rengeteget mentünk külföldre is az osztállyal. Ezen kívül, ha szerettem volna, mindig mehettem a barátaimmal nyaralni, arra is mindig előteremtette a pénzt és ez nagyon jól esik, hogy én voltam, vagyok és leszek nála mindig az első.

Azóta, amióta tudok István edzőtől a prevenciopatika.hu oldalról, sok embernek ajánlottam és elkezdték ők is használni a weboldalukat. Ajánlottam a barátaimnak és pár rokonomnak is. Nyilván az idősebb rokonok ódzkodnak kicsit ettől, hogy online rendeljenek, mert ők jól megszokták, hogy a Marika meg Juliska néni van a gyógyszertárban, ők szolgálják ki őket, megállnak beszélgetni is kicsit, mondhatni ez náluk egy rutin program, amit ráadásul még szívesen is csinálnak.

Mai napig nem felejtem, hogy az amerikai futball csapatnál, a lázcsillapítás miatt hallottam először egyáltalán arról, hogy létezik online gyógyszertár.