Amerikai focimeccsre lazább hátitáska kell

A párom amerikai foci rajongó már egészen régóta. Emlékszem, már a kapcsolatunk elején volt sokszor közös program a meccsnézés, amit először nagyon nem tudtam hova tenni. Később hozzászoktam ehhez, de megszeretni még mindig nem nagyon tudtam ezeket a meccseket. Nekem túl durva sport, de hát az a szép a világban, hogy mindannyian különbözünk. Azért bevallom, nem voltam a legboldogabb, amikor megtudtam, hogy a városunkban indítanak amerikai foci szakkört, és a férjem csatlakozni szeretne. Tudtam, hogy felesleges vele veszekednem ezzel kapcsolatban, mert amilyen makacs, csak még jobban szeretné a dolgot. Úgyhogy jó barátnőként igyekeztem támogatni, és bár gyomorideggel ugyan, de elkísértem a meccseire. Viszont olyan problémám volt, hogy a munkámból kifolyólag csak elegáns táskáim vannak, meccsre meg valljuk be, nem igazán illik sportcipőben, elegáns táskával menni. Úgyhogy mindenképp szerettem volna beszerezni egy lazább darabot.

E célból az annataska.hu – ra esett a választásom. Korábban már rendeltem tőlük, így tudtam, hogy hátitáskák széles választéka található meg náluk, ráadásul pont olyan stílusban, mint ahogy én szeretem a táskákat. Egyszerre lazák és stílusosak is. Egy rózsaszín Tamaris hátitáskára esett a választásom, mert ez a kedvenc színem, illetve a paraméterei alapján gondoltam, hogy megfelelő lesz számomra. Ráadásul pont 21 % – kal olcsóbban lehetett kapni, így ez aztán véglegessé is tette a választásomat. Úgy voltam vele, hogy ha már veszek egy új táskát, akkor beruházok egy új pénztárcára is, mert a régim nagyon nem volt már jó állapotban. Ekkor láttam, hogy a weboldal bal oldalán van lehetőség szűrni a keresési találatokat. Ez szerintem nagyon hasznos dolog, mert így legalább nem kell egy csomót végigböngészni, ha az ember tudja, pontosan mit is keres. Nekem ez nagy segítségemre volt, mert tudtam, hogy pénztárcából is rózsaszínt szeretnék, így bejelöltem a szűrési feltételeknél ezt a színt, és nem kellett egy csomó például fekete pénztárcát végignéznem.

Ha bármi kérdésünk lenne, amire esetleg nem találtuk meg a választ az annataska.hu oldalán, akkor a bal oldalon megtalálhatjuk a vállalat elérhetőségeként az e – mail címet is, ahová levelet küldhetünk. Mondjuk nekem annyira informatív és egyértelmű volt a weboldal, hogy nem maradt bennem megválaszolatlan kérdés. Az is feltűnt, hogy az annataska.hu megtalálható a Glami oldalán. Ez azért nem kis dolog szerintem, oda nem kerülhet fel akárki. Így biztos voltam benne már végképp, hogy egy megbízható oldalról rendelek. Ha visszatérő vásárlók vagyunk, azt is értékeli a vállalat, hűségpontokkal jutalmaznak, amelyeket a következő vásárlások alkalmával lehet beváltani. Le van írva a weboldalon a Hűségprogram menüpont alatt, hogy pontosan hogyan is alakul a számítás százalékok alapján. Arra azonban oda kell figyelnünk, hogy fél évünk van felhasználni a jóváírt pontokat, mert miután ez az idő letelik, elvesznek. Nem tudtam, fogok – e fél éven belül vásárolni hátitáskát, de úgy voltam vele, hogy veszteni nem veszíthetek azzal, ha regisztrálok a hűségprogramra. Már csak azért megérte ellátogatni az annataska.hu – ra, mert nagyon jó hátitáskákat találtam. Egyet ki is néztem anyukámnak, akinek nemsokára lesz a születésnapja. Tudom, hogy az enyém nagyon fog neki tetszeni, így meg szeretném majd lepni egy hasonlóval. Szerencsére a rendeléssel és a fizetéssel is minden rendben ment, és gyorsan kézhez kaptam a hátitáskákat, pontosan úgy, ahogy azt a weboldalon ígérik.