Munka: Amerikai futball – Kitűzött cél: új konyhabútor

Furcsa összefüggés, nem igaz? Arra szeretnék ebben a cikkemben rávilágítani, hogy egy amerikai focista amennyit keres, simán vehet magának egy új konyhabútort is.

Manapság ha az ember olyan konyhabútort szeretne vásárolni, ami mondjuk, az álmaiban is szerepel, akkor bizony meg kell fizetni az árát. Az amerikai futballban nagy pénz van, így kivitelezhető egy konyha is. Ha megnézzük a híresebb amerikai futballozókat és azok házát, lakását, akkor a konyhabútor mindig, minden esetben nagyon fullextrás. Általában mindig a legjobb minőségű anyagot választják és gondos mérnöki munka előzi ezt meg.

Megnéztem az interneten pár ilyen sportolót és bizony nem éppen visszafogottra sikerült a konyhájuk, persze a többi helység sem. De maradjunk a konyhánál. Van ahol földtől plafonig érő a konyhabútor, van olyan is, ahol külön szigetet is készítenek. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy körbejárható konyhabútor van elhelyezve, tetején munkalap, és alul pedig lehet bele pakolni. Ez a személyes kedvencem a kivitelezést illetően. Alapból tetszik a nagy konyha, de számomra sokat tesz hozzá az esztétikai értékén, ha van benne egy ilyen sziget is.

Hogy lehet mindezt elérni?

amerikai foci

Nem állítom véletlen se azt, hogy ehhez amerikai fociznod kell. De ami biztos, hogy ők nagyon jól keresnek, persze nem minden országban ilyen népszerű ez a sportág, így a fizetés is ennek alapján alakul. Az is fontos, hogy hányad osztályban játszol, milyen ligában. Az biztos, hogy ezek a sportolók, akiknek utánajártam, nem egy átlagos céget bíztak meg a konyhájuk, konyhabútoruk megtervezésével, hanem a legjobbat! Én úgy vagyok ezzel, hogy aki megteheti, mindenképp ruházzon be egy ilyen helyégbe, hisz sok időt töltünk ott és nem mindegy, hogy több órát milyen konyhában dolgozunk. Mindenkinek könnyebb úgy sütni vagy főzni, ha egy szinte „rátervezett” konyhában tud tüsténkedni.

Őszinte leszek, irigykedve néztem végig ezeket a konyhákat és konyhabútorokat, remélem, hogy nekem is meglesz egyszer álmaim konyhája, szigettel együtt.

Olvass régebbről is, nyelvtanfolyam is hasznos téma lehet a számodra. Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy.