Amerikai focimeccsen is jó barátokra lehet lelni

A férjemmel mindketten nagy amerikai futball rajongók vagyunk. Éppen ezért nagyon örültünk a hírnek, amikor megtudtuk, hogy a városunkban alakult egy amerikai focicsapat. No, nem azért, mert bármelyikünk is csatlakozni akart volna, ilyen formában nem a mi sportunk, egyszerűen alig vártuk, hogy kijárhassunk meccsekre, és szurkolhassunk a városi csapatnak. Ez nagyon jó közös kikapcsolódási formának is bizonyult végül. Ráadásul a meccseken megismertünk egy csomó érdekes embert is, akikkel barátságot kötöttünk, és azóta is összejárunk rendszeres időközönként.

Az egyik közös grillezés alkalmával mesélte az egyik barátunk, hogy nemrég elég komoly csőtörés volt a házában, ami azonnali cselekvést igényelt. Mivel nem akart ő próbálkozni házi vízszerelési módszerekkel, hiszen ez általában nem célravezető, tudta, hogy szakembert kell hívnia, még pedig gyorsan. Ekkor bukkant rá a vizszereles.net oldalára, ami már első ránézésre is nagyon szimpatikusnak tűnt neki. Látta, hogy ha szükség van rá, a cég akár 1 órán belül is ki tud jönni a helyszínre elhárítani a problémát. Neki pont erre volt szüksége.

Ahogy a weboldalon írták, nem kellett mást tennie, mint felhívnia a céget a honlapon található két telefonszám közül az egyiken, vagy ha valakinek nem sürgős a dolog, akkor az oldal alján található egy űrlap is, amelynek kitöltésével visszahívást is kérhetünk. Ez után a telefonban a szakemberek pontosan tudják majd, hogy milyen kérdéseket kell feltenniük, hogy be tudják mérni, mi is a baj, és pontosan mekkora. Ezután már csak a szerelőkre kell várnunk, akik, ahogy említette a barátunk korábban, akár egy órán belül is a helyszínre tudnak jönni Budapesten vagy a környékén. Biztosak lehetünk benne, hogy a munkájuk magas minőségű lesz, hiszen ez alapozza meg a folyamatosan visszatérő ügyfélkört. Nekik sem lenne érdekük, hogyha folyamatosan elromlana, amit korábban ők szereltek, hiszen garanciát vállalnak a munkájukra.

A barátunk szerint az egyik legnagyobb előny a vizszereles.net – tel kapcsolatban, hogy a szakemberek által kiállított számlát elfogadják a biztosító társaságok is. Hiszen sajnos sok esetben ezek a javítási munkálatok igen magas összegekre rúghatnak, amik bizony megterhelhetik a családi költségvetést. Így nem csoda, ha valaki ezt inkább a korábban megkötött biztosítása terhére szeretné elvégeztetni. Más cégek, szakemberek esetében sajnos nem megfelelőek a számlák ahhoz, hogy a biztosítók elfogadják, azonban ebben az esetben a vízszerelést ez nem akadályozza. Feltűnt nekem rögtön, ahogy a barátunk mesélt, hogy itt biztos nem egy újonnan alakult cégről van szó, hiszen magas szakmai tudásuk van. Nem bizony, válaszolta a barátunk, hiszen a vizszereles.net már több, mint 30 éve végzi a tevékenységét. Ugyan írják a weboldalon, hogy Budapestre és környékére is kiszállnak, de ha legörgetünk a honlap aljára, akkor ott pontosan elolvashatjuk az összes település nevét is pontosan, hogy hol végeznek vízszerelést.

Nagyon örültünk neki, hogy viszonylag könnyen megoldódott a barátunk problémája. Ráadásul így, hogy mesélt is róla, mi is profitáltunk belőle, hiszen megismertünk egy olyan megbízható vízszerelés szolgáltatást, amit akár mi is igénybe vehetünk, ha véletlen baj történne. Fel is írtam mindkettő telefonszámot, amit a barátunk megadott, hátha kell majd vészhelyzetben. Szerintem nagyon hasznos, hogy van egy olyan cég, amely nem csak magas minőségű munkát végez, hanem hamar a helyszínre is ki tud érkezni, ha komoly a baj. Hiszen egy csőtörésnél például minden perc számít.