Ne maradjunk le a következő focimeccsről gumirendelés miatt

Az amerikai focival főleg külföldi sorozatokon keresztül érintkeztem. Hihetetlen, hogy ez és a baseball mennyire nem tud megragadni Európában. Pedig még a mi kis országunkban is van rengeteg amerikai focicsapat. Ezt az egyik barátnőmtől tudtam meg, aki teljes fanatikus volt. Ő magyarázta el azt is, hogy attól függetlenül, hogy kívülről mennyire erőszakosnak tűnhet ez a sport, rengeteg ész és taktika kell hozzá. Erről már csak az alapján meg tudtam győződni, hogy megpróbálta elmagyarázni nekem a szabályokat és esélyem sem volt megérteni.

Az amerikai foci nagy eseménye pedig a Super Bowl. Erről hallottam talán a legtöbbet, mivel van pár barátom, akik vallásos áhítattal várják ezt az estét. Nagyon aranyos látni, hogy miként készülnek, illetve másnap az arcukat, ahogy hullaként megérkeznek a munkahelyre, mert nem aludtak semmit az időeltolódás miatt.

Az én életemben egy teljesen más szenvedély van jelen, ez pedig a motorozás. Nem is tudnék élni már enélkül. Sajnos azonban, mint az életben mindennel, ezzel kapcsolatban is rengeteg részletre kell odafigyelni, amik sokszor tönkreteszik az élményt. Szerencsére van még pár olyan oldal, mint a Motortire, amik könnyebbé teszik az olyan dolgokat, mint a motorgumi rendelés. Régebben talán ezzel volt a legtöbb problémám, mivel nem voltam túl járatos abban, hogy milyen paraméterei vannak a motoromnak.

Az interneten keresgéltem valami alternatívát, mikor megláttam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírást. Ezt egy jelnek vettem és rögtön rá is kattintottam. A „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” felirat mögött pedig egy nagyszerű oldal rejlett. A Motortire már azzal képes volt valamilyen szinten meggyőzni, hogy az oldaluk könnyen átlátható volt és szépen nézett ki. Ezek a szempontok egyre kevésbé fontosak már cégek számára, mivel mindenben inkább spórolni szeretnének. Itt azonban tudták, hogy milyen fontos a felhasználói élmény.

A legnagyobb gondom a gumi vásárlással mindig is az volt, hogy nem láttam át az egész folyamatot és a részleteket. A Motortire oldalán azonban nem kellett a boltos ajánlására és meglátásaira hagyatkoznunk. Elég volt csak megadni pár adatot a járművünkről és csak olyan termékeket adott ki, amik kompatibilisek voltak vele. Ez számomra egy megvalósult álom volt, mivel mindig nagyon aggódtam, hogy esetleg rossz gumit veszek. És a mai árak mellett ez nem számít kis hibának.

Így azonban nem kellett aggódnom, és boldogan böngészhettem a lenyíló listát. Az árak és főbb adatok rögtön fel voltak tüntetve, úgyhogy könnyen össze tudtuk hasonlítani őket. Ez pedig azt eredményezte, hogy sokkal jobb döntést tudtunk hozni, mint a helyi bolt limitált választékával. És persze azt is meg kell jegyeznem, hogy mivel netes boltról beszélünk, ezért az árak is jóval kedvezőbbek, mint amihez hozzá vagyunk szokva. Ezt pedig a kiszállítási díj sem tudja lenullázni.

A rendelés pedig nem igényel semmilyen komolyabb felhasználói képzettséget. Nem kell mást tenni, mint bedobni a kosárba a kiválasztott termékeket, majd megadni pár adatot. Zárásnak még eldönthetjük, hogy miként szeretnénk fizetni, ezt követően pedig végeztünk is. Bárcsak minden olyan egyszerű lenne az életben, mint motorgumit rendelni a Motortire oldaláról. Nagyon örülök, hogy annak idején rákattintottam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” feliratra.