Amerikai foci meccsen a férfiak a klímáról is beszélgetnek

Férjem imád mindenféle sportot, amit csapatban és labdával játszanak az még inkább kedveli. Előszeretettel rész is vesz meccseken a barátaival. Szeretik azokat a sportokat, melyekben némi taktika és férfi erő is szükséges. Elszántan szurkolnak a lelátóról, győzelemre buzdítva a kedvenc csapataikat. A legújabb szenvedélyük az amerikai foci, melyet behatóbban is tanulmányoztak, megismerték a játékszabályokat és a játékosokat is. Majd elhatározták, hogy egy mérkőzésre is kilátogatnak csoportosan baráti társasággal. A lelátón szurkolva megismerkedtek más a baráti társaságukon kívüli szurkolókkal is, akikkel igen jó kapcsolatot kezdtek kialakítani, nem csupán az hozta őket össze, hogy azonos csapatnak szurkolnak, hanem, hogy hétköznapi témákról is tudtak beszélgetni.

Így történt, hogy a klíma berendezések kerültek a beszédtémába. Péter, férjem újdonsült barátja éppen azt ecsetelte, hogy talált egy szuper klíma webshopot, ahol rengeteg klíma fajtát lehet megnézni és köztük válogatni. Ez a klíma webshop más webshopokhoz képest nagyon jól felépített, mindenki könnyű szerrel meg tudja találni a hozzá és az igényeihez legjobban illő klímát. Mivel jól felosztott a klíma webshop Péter gondolt itt arra, hogy a különböző fajta klímát külön fülön találhatóak meg, majd ebbe bele kattintva az ott megtalálható összes klíma terméket felhozza az oldal. Ami nagyon szimpatikus volt Péter számára, hogy a klímát forgalmazó és a webshopot üzemeltető cég, miden termékéhez rövid termékleírást mellékel, és az összes termékhez fénykép társul, mely a vásárlók dolgát nagyban megkönnyíti. Így lehetőségük nyílik vevőik számára, hogy a különböző teljesítménnyel bíró klímákat összehasonlítsák, és teljesítményüktől függően tudják kiválasztani a lakáshoz vagy a házhoz legjobban illőt.

Péter úgy gondolta, hogy ez a klíma webshop a számára legmegfelelőbb minden tekintetben, az általuk forgalmazott klímák magas minőséget képviselnek, mindemellett még az is közrejátszott gyorsabb döntése megszületésében, hogy a termék feltüntetett árában benne foglaltatik a szerelési díj is. Ez nagyon nagy segítség a klímát forgalmazó cégtől, hogy vásárlóik számára ilyen könnyebbséget nyújtanak, hogy nem kell a megrendelés után szakembert keresni, akik a termék leszállítását követően lehetőleg még azon a napon fel tudja szerelni a készüléket és be is tudja azt üzemelni. Péternek nem is lenne ideje egy ilyen szakembert keresni, akinek megfelelő képesítése és engedélye is van erre a feladatra. Szóval ez egy remek megoldás mindenki számára.

Péter meg is rendelte a klíma készüléket ezen remek klíma webshopban. Előzetes egyeztetést követően, jelezték számára mikor is szállítanák a le a klímát, természetesen szereléssel együtt értve. A telefon túloldalán lévő hölgy nagyon kedvesen és segítőkészen állt Péter kéréséhez, az időpontot illetően, rettentő rugalmasan kezelte azt, hogy mikor is lenne alkalmas a szerelés. Mindig a vásárlók érdekeit tartják szem előtt, ezen üzletpolitikájuk mindig kifizetendő, az elégedett vásárlóik visszajelzései alapján.

Miután a beszerelési időpontot leegyeztették Péternél a várakozás időszaka következett, és kis idő elteltével eljött az a nap is, amikor a szerelők megérkeztek és a klíma fel és beüzemelése megkezdődhetett. Nagyon megbízható a cég, mivel nem volt időpont áthelyezés és csúszás sem, pontban abban az időpontban érkeztek, mint amit megbeszéltek telefonon keresztül.

Szuper összeszokott társaság érkezett ez látszott minden mozdulatukból, gyorsan és szakszerűen tudtak haladni a munkafolyamatokkal, mivel Péter két szobába rendelt egy – egy beltéri egységet egy kültéri egységgel, ezért a szakemberek dolga összetettebb volt, mintha egy beltéri és egy kültéri egységgel kellene dolgozniuk.

Fűtő – hűtő klímát rendelt Péter, melyet az év összes szakában tud használni, nyáron remek, kellemesen hűvös hőmérsékletet fog biztosítani, télen és ősszel a fűtésbe tud besegíteni vagy éppen azt fel tudja váltani. Remek megoldás minden tekintetben, mivel a kint keményebb időjárást is tűri a külső egység, miszerint – 20 Celsius fokig képes működni.

Ilyen remek ismérvekkel bíró készülékeket alig várta, hogy használatba tudjon venni. Erre már nem kellett sokáig várnia, mivel a szerelő szakemberek villámgyorsan felszerelték az egységeket és a beüzemelésnél Péternek is mutattak pár alap funkciót, amit természetesen a kézikönyv elolvasása után tud bővíteni.