Egy jó csapattárs ott segít, ahol tud!

 

Alsó tagozatos lehettem, mikor megfogalmazódott bennem az, hogy szeretek sportolni, viszont kevésbé szeretek tanulni. Úgy gondolom ez azért alakult ki nálam, mert amíg otthon egyedül gubbasztok az íróasztal felett, hogy meg tanuljak olyan dolgokat, amik kevésbé érdekelnek, addig, ha labdajátékról vagy bármiféle versengésről van szó, ott előtérbe kerülnek az olyan értékek, mint például a kitartás, küzdeni akarás, tisztelet. Ezek csak pár tulajdonság abból a rengetegből, amiknek meg kell lennie valakiben, hogy igazán jó csapatjátékos vagy sportoló legyen, és ha ez mind meg van benned és a többiekben is, akik ugyanabban a ”színben” játszanak, akkor jön létre egy igazi csapat, ami ellen nincs lehetetlen. Ugyanis a győzni (de csak szabályos keretek közt) a legfontosabb, mert a sport egyik elengedhetetlen lényege még is csak az, hogy bebizonyítsd, bebizonyítsátok, hogy a legjobbak vagytok!

aprohirdetesSzerencsésnek mondhatom magam, mert rátaláltam egy ilyen harcosokból álló csapatra. Nem csak nyerni akarunk, de úgy működünk, mint egy nagycsalád, akik mindenben számíthatnak a másikra. Minden apró problémát, ami felmerül, megpróbáljuk a lehető legjobban és leggyorsabban orvosolni.

Nemrég, egyik csapattársam Barnabás ment szét a barátnőjével. Eléggé meggyötörte őt a dolog, főleg a kutyájuk miatt, aki rá maradt, pedig nem igazán kutyás. Fiatal kapcsolatuk ellenére úgy döntöttek, hogy kutyát tartanak, de nem volt elég erős a kötelék, ezért hamar szét is mentek, a kutyának meg valahol élnie kell, mégse tehetik ki az utcára, viszont Barna nem szívesen van együtt az ebbel, mert nem igazán kutyabarát, plusz sok emlék fűzi így még mindig a volt barátnőjéhez. Késett is a múltkori edzésről, mert apróhirdetéseket nyomtatott, hogy kiragassza a városban az oszlopokra, hirdető táblákra és egyéb más felületekre, ahol mások is láthatják.

Az öltözőbe is ragasztott ki egyet.

Nem kellett túlzottan szemügyre vennem se ahhoz, hogy lássam, mennyi elírást tartalmaz. Ékezetek nélkül lett megírva, ami annyira nem szerencsés, maximum, ha netes hirdetmény lenne. Fel is hívtam rá a figyelmét, hogy az aprohirdetes sokkal hatékonyabb a mai világban, ha az internetre tesszük, főleg, ha nem akarunk ékezetet használni! Plusz jóval nagyobb közönséget ér el, mert amíg lokálisan szeretnél eladni valamit, csak a helybeliek, maximum nagyon jó esetben azoknak az ismerőseik értesülhetnek róla, amíg a webes apróhirdetéses oldalon több százezren akár milliók is megtekinthetik. Matematikailag sokkal nagyobb az esélye, hogy célba ér az áru, mint egy papír fecni kiragasztásával és telefonszám megadásával. Ráadásul sokkal biztonságosabb manapság már az internetes apró feladás, mint régen. Az olyan oldaltulajdonos, aki rendelkezik egy ilyen weblappal, törekszik, hogy az átverések ki legyenek szűrve. Bár ez vásárló szempontból hasznos, eladói oldalról nézve a legnagyobb pozitívuma, hogy ingyenes. Nem kell nyomtatni semmit, tehát védjük a fákat is, ha már nagyon szélsőségesek akarunk lenni! Egy jó aprós oldal a mai világban egy remek lehetőség, akár pénz keresésre, akár az életed megkönnyebbítésére, hiszen nem lehet tudni, hogy ami másnak kacat, az neked mekkora érték lehet!

Kiselőadásom az apróhirdetés feladásról célba ért, mert még aznap este kitette online is, hogy kutyája szerető otthont, gazdi, gazdikat keres!

Nem kellett sokat várnia, jött is rá a válasz.

A gyönyörű agárkutya végül egy olyan családnál kötött ki, ahol hatalmas kert van és két kicsi ikerlány szereti és szórakoztatja nap mint nap. Szóval egy igazi kutyamennyország! Nem kerülhetett volna oda a kutyus, ha a régimódi apróhirdetéses megoldást választja és nem azt, amit én ajánlottam neki… Ebből is az a tanulság, hogy egy kiváló honlap, ahol ingyenesen tudunk aprohirdetest elhelyezni, sokkal jobb hatékonysággal bír, mint bármilyen más megoldás személyes dolgaink kiszórására! Barnabás is belátta, hogy nem fogott egyáltalán mellé ezzel az apróhirdető oldallal és azóta is használja, ha valamitől meg akar szabadulni, mert így gyorsan és kényelmesen tudja ezt megtenni, ráadásul pénzt is keres vele!