Hobbi, motorozás, bukósisakok

Az öcsém, meg kell hagyni, igen fura fazon. Persze én ismerem, így tudom, hogy milyen. Sokszor igaz, hogy magának való, és az is tény, hogy ha mellette mennék el, biztosan én is furcsán néznék rá, és nem is szívesen állnék vele szóba, ha nem muszáj.

A családunk

Mint minden családnak, nekünk is megvannak a magunk szokásai, és persze az is megvan, aki nem mindennapi. A ti családotokban is van ilyen? Aki fura, kilóg a családból, vagy éppen valamiért más? Persze ő is a családotok része, de sokszor elgondolkozol rajta, hogy ő vajon kicsoda?

Na nálunk az öcsém ilyen. A történet onnan indul, hogy általános iskolában kitalálta, hogy ő ki akarja a fülét lövetni. Na ez kicsapta a biztosítékot, mert nem igazén rajongtak a szüleim az ötletért. Persze semmi gond, kamasz, majd kinövi, de ő nem, megtalálta a módját, hogy hogyan is kell…Nem fogjátok elhinni, hogy mit csináltak. Egyik nap megyek haza, a szüleink nem voltak otthon, csak a nagy üvöltést hallottam. Majdnem frászt kaptam, és rohantam is fel öcsi sewing-661992_640szobájába, hogy mi van? Ez a két lökött a haverjával kitalálta, hogy ők majd kiszúrják tűvel egymás fülét…volt ott minden, jégkocka, tű…nem is sorolnám tovább. Én meg azon gondolkodtam, hogy vajon el fogok e ájulni, vagy sem, de végül talpon maradtam. Persze a fülek addigra már ki voltak lyukasztva, így nem volt már szükség rám. Hidegen közöltem velük, hogy szerintem nem normálisak, és kiballagtam a szobából.

A hobbik, és a velejárók

Nem elég, hogy minden féle abnormális ötletet kitalál a testvérem, még a különböző hobbijai sem a legegyszerűbbek. Kamasz volt, mikor elkezdett rock zenét hallgatni, és e szerint öltözködni. Persze ez otthon szintén kicsapta a biztosítékot, aztán jött a motorozás is még, a különböző bukósisakok…

Szegény szüleink, nem csodálkoznék rajta, ha már megbolondultak volna. Persze én sem voltam egy egyszerű gyerek, de az öcsém messze túltett rajtam…nálunk ő volt aki kilógott.