Nagyszerű és hatékony szolgáltatás: a flottakezelés

Valamelyik nap feltűnt, hogy apukám már nem idegeskedik annyit, mint előtte. Meg is kérdeztem, mi történt, mert nagyon kíváncsi voltam. Elmesélte, hogy végre talált megoldást a problémájára, az megoldás pedig a flottakezelés.

Nem értettem, miről beszél, de elmagyarázta nekem az elejétől a végéig. Ez egy igazán jó szolgáltatás, mondhatni, ez már egy szolgáltatási csomag, mivel több mindent foglal magába. Beletartozik a járművek finanszírozása és az üzemeltetése is.

Mikor végre megértettem, miről beszél, az első kérdésem az volt, hogy ha ez ennyire jó megoldás és ettől sokkal könnyebb minden, akkor miért nem alkalmazta ezt a megoldást már hamarabb. Erről sajnos még ő sem tudott, egy ismerőse mesélt neki a flottakezelésről, ő is ezt a módszert használja már egy ideje.

Ez a szolgáltatás pont jókor jött szóba, ugyanis apukámnak is van egy vállalkozása, oda kell figyelnie az anyagiakra, hiszen egy vállalkozás életében ez egy központi kérdés. Természetesen volt azért nekem is pár kérdésem a flottakezelésről, hiszen először nem is értettem, hogy pontosan ez neki most mire nyújt megoldást. A flottakezelésnek számtalan előnye van, amit apukám is nagyon jól ki tud használni a vállalkozásában, akár csak az ismerőse, aki mesélt neki erről az egészről.

Persze először ő is azt kérdezte az ismerősétől, hogy mi köze neki ahhoz, hogy más multi cégek mit és hogyan csinálnak, mikor neki körülbelül húsz autóra lenne csak szüksége. Itt azonban – mint ahogy utána ez az én számomra is kiderült – nem csak a mennyiségről van szó. Hiszen ezzel a módszerrel apukámnak meg tudják mutatni, milyen választási módszerei vannak.

Furcsa volt ebbe belegondolnom, hiszen nem hittem volna, hogy ez az egész céges autó választás és használat ennyire összetett dolog. Most már azt sem tudom elképzelni, hogy egy cég hogyan tud flottakezelés nélkül létezni. Ebben a szolgáltatásban nekem az a legszimpatikusabb, hogy megmutatják, hogy hogyan kell a saját cégednek az igényei alapján döntenek. Sokan ugye úgy intézik el ezeket a dolgokat, hogy meghallgatják a kereskedő érveit és azáltal döntenek.

Így viszont apukám egy bevált módszer alapján tudja kézben tartani a céges autókat, és ez annyira bejött neki, hogy néha még ő is csodálkozik, akár csak, mint én, hogy hogyan oldaná ezt mind meg, hiszen akinek cége van, annak sok felé irányul a figyelme, és biztos benne, hogy olyan dolgokra, mint például az autógumik, nem is gondolt volna.

Ami mégis a legszuperebb az egészben, hogy így nem kell hitelt felvennie az autóvásárláshoz, sőt még jelentős kedvezményre is jogosult. Hát nem szuper? De ez még nem minden! Itt már én is csak tágra nyílt szemekkel figyeltem, ahogy mesél. Ha szükség van rá, csereautót is biztosítanak egészen rövid időn belül. És ez mind igaz! Apukám ismerőse is alá tudja ezt támasztani, mivel ő került már olyan helyzetbe, hogy csereautóra volt szüksége.

Az biztos, hogy ha később céget alapítanék – ami amúgy tervben is van – minden bizonnyal én is a flottakezelést fogom választani!