Férfiak, és a szórakozásaik, cross bukósisak

Ahány férfi annyi féle, de hogy mindegyik szereti a focit, az biztos. El sem tudom képzelni, hogy mit esznek rajta ennyire. Ha valami focis dolog van a tévében, vagy kupa ideje, otthon meg sem lehet nyikkanni, mert minden a sportról szól. A te párod is foci rajongó?

A szórakozás

Igen csak dolgos párom van, így nem szólhatok egy rossz szót sem. Rendes ember, dolgozik,  a gyerekekkel is igyekszik foglalkozni, és football-452569_640itthon is ha valami tenni való van megcsinálja. Értem ez alatt azt, hogy levágja a füvet, de egy szövet is be tud ütni a falba ha kell, és a fát is felvágja. Nem nagy dolgok ezek, de én becsülöm érte. Bár azt gondolom, sokan összetennék a kezüket egy ilyen párért, mint ő. Sokszor hallom, ha a buszon ülök, vagy egyszerűen a szomszédtól, hogy nekem milyen jó, hogy Jani ért mindenhez, mindent meg tud csinálni. Kertes házban lakunk, így mindig van mit csinálni. Ha éppen nem bent van tenni való, akkor kint.

Egy időszak van, amikor nem érdekli semmi ez pedig a foci vb időszaka. Mindig mondja, hogy nem megy semerre, nem kocsmázik, de ez az, amit megnéz. Ilyenkor vagy kitalálunk valami programot, vagy otthon maradunk, és hallgatjuk az aktuális állást.

A futball rajongás

Miért szeretik ennyire a férfiak a focit? Ha már valaki megfejtette, jó lenne, ha megosztaná a titkát. Félre ne értsétek, semmi bajom nincsen vele. Na de amikor 90 percen keresztül azt hallgatom, hogy miért így, miért oda, és hajrá…az már sok.

Időközönként még olyan is előfordul, hogy férfi parti lesz a meccs nézésből. Ami nem nagy dologból áll, egy kis rágcsa, pár doboz sör, és pár barát. Igen egyszerű a receptje, na de ilyenkor aztán tényleg menekülünk otthonról. Azért amikor öten szentségelnek, na az már sok.

Ilyenkor a ház is csatatérré változik, legalább is a nappali, és a konyha, mivel amerikai konyhás a házunk. Itt van a nappaliban egy nagy képernyős tévé, és ezen a világ legjobb dolga a meccs nézése. Ha összejönnek a fiúk, győzöm sokszor kitalálni, melyik cucc kié, vagy éppen ki mivel jött. Aztán ha nem tudok rendet tenni, akkor össze vissza hagyom a ahogy van, és majd mindenki megtalálja a saját holmiját. Van mikor a cross bukósisak a kabát alatt hever, múltkor pont bele is rúgtam cipő húzás közben véletlenül, hét a gazdája Robi biztosan sokáig fog élni, mert nagyon mérgelődtem érte. Tudjátok milyen kemény egy ilyen sisak?

Persze nem panaszkodni szeretnék, de nem bánom, amikor olyan időszak van, hogy nincsen meccs, vagy éppen valamiért az a mérkőzés nem olyan fontos. Tényleg nehogy azt higgyétek, hogy milyen léhűtő  párom van, mert nem. Tényleg gondos, és szorgalmas, ez az egyetlen „hibája” van, hogy szereti a focit. Senki nem lehet tökéletes, és mindenkinek kell hogy legyen egy kis hibája. Én sem vagyok teljesen tökéletes, és nekem is vannak hibáim, vagy olyan hóbortjaim, amitől a falra másznak a többiek, de azért vagyunk egy pár, hogy ezeket is elfogadjuk, és megtanuljuk tolerálni a másik hibáit, és ezekkel együtt elfogadni, és szeretni.