Egy öltöző fürdője

Kevés olyan sport létezik, mint az amerikai foci. Elképesztő igénybevételt jelent ez, hiszen atlétikai képességeinket is maximumon kell pörgetnünk, miközben folyamatos test a test elleni küzdelemmel is számolnunk kell. Emellett a taktika is komoly szerepet játszik, így pszichésen is oda kell tennünk magunkat. Egy-egy edzés után kőkeményen elfárad mindenki, és nem kevésbé izzadtan távozik a pályáról a csapat az öltözőbe. Itt jöhet a meccs vagy az edzés értékelése, majd irány a zuhanyzó, ahol az első felfrissülés és a tisztálkodás következik.

Pontosan ezért a fürdőszobával kapcsolatban mindennek rendben kell lennie. Nem baj, ha mindig van meleg víz és az sem, ha a lehető legkényelmesebbre és higiénikusra van tervezve a helység. Persze a takaríthatóság sem utolsó, hiszen majdnem biztos, hogy rengeteg por, sár és egyéb piszok fog lejönni a játékosokról. Nem árt, ha nem dugul el egykönnyen a csatorna és a burkolatot sem kell sokat sikálni ahhoz, hogy újra tiszta legyen. Ráadásul mindezt a lehető legolcsóbban kell megoldani, hiszen az emberek többsége nem vigyáz annyira az ilyen közös értékekre, mint a sajátjára, így nyilván gyorsabban elhasználódnak ezek a dolgok. Érdemes lehet körülnézni és szakember segítségét kérni, hogy olyan berendezéshez juthassunk, ami a célnak tökéletesen megfelel, strapabíró és még sok pénzbe sem kerül. Valószínűleg mindezért cserébe a külsőségeket kell visszafogni, de valószínűleg senkinél nem azon van a hangsúly ebben az esetben.

Persze Amerikában más a helyzet. Ott olyan közös zuhanyzója van a csapatoknak, amilyen sokan a saját lakásukban sem engedhetnek meg maguknak. Azonban ez a szint még nagyon messze van, sőt valószínűleg sosem fogjuk elérni, ettől függetlenül azonban nem árt, ha legalább annyit elérünk, hogy kényelmesen, kellemes környezetben fürödhessenek a fiúk miután lejöttek a pályáról.